Тониране на бои и мазилки, арматурна заготовка. Всичко на едно място! Комплексно обслужване на нашите клиенти.


арматурна заготовка
Арматурна заготовка

Арматурния ни двор е оборудван с нужните машини и има възможност за изготвяне на арматурна заготовка по спецификация на клиента. Възможност за изготвяне на армировка въз основа на вашият конструктивен чертеж.

Към галерия

Латекс
Тониране на бои

Две тониращи станции. Голям избор от цветове – 3000 цвята. Голям избор от продукти за интериора и екстериора – латекс, дишаща боя, декоративна мазилка, фасадна боя. Всичко това съчетано с бързо обслужване и големи наличности.

Към галерия

Кран
Транспорт с автокран

Нека пазаруването и транспорта на нужните ви материали бъде едно приятно изживяване.Разполагаме с превозни средства с различен обем и тонаж в зависимост от вашите нужди. Възползвайте се от нашите специализирани коли за разтоварване на палетизиран товар.

Към галерия

Polihron
Оферти

Вземете информирано решение по отношение качеството и цените на влаганите във вашият обект продукти. Ще изготвим индивидуална оферта в зависимост от  вашите нужди – груб строеж, покрив топлоизолация, сухо строителство, окачен таван и т.н.

Към контакти


Фирама Полихрон  ЕООД има дългогодишен опит в доставката и продажба на строителни материали. Вече 15 години с коректност и добро отношение към нашите клиенти и партньори успяхме да се наложим като водещ доставчик на строителни материали в региона.